Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Αθανάσιος Αντωνίου
Προτείνω σε κάθε είσοδο υπηρεσίας να υπάρχει ΄΄κυτίον παραπόνων΄΄ όπου οι εξυπηρετούμενοι πολίτες θα δύνανται να »αξιολογήσουν» τον δημόσιο υπάλληλο ο οποίος τους εξυπηρέτησε.
 
 
Β. Γογγολίδης
«Κριτήριο 2: Στρατηγική και προγραμματισμός. Αξιολογούνται τα υποκριτήρια:αα) Ο τυχόν προσδιορισμός και οι παρούσες και μελλοντικές ανάγκες των μετόχων,…». Αν μιλήσουμε για τον στενό δημόσιο τομέα, ποιοί είναι οι μέτοχοι ?
 
 
baia
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ. ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΘΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ