Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
NIKOS MITSOS
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΣΕΠ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΣΕΠ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ Δ.Υ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.
 
 
gg
Άρθρο 27: Σύσταση – Συγκρότηση Συμβουλίου Εποπτείας Αξιολόγησης1. Με απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης συνιστάται Συμβούλιο Εποπτείας Αξιολόγησης (Σ.Ε.Α.), το οποίο εδρεύει στο εν λόγω Υπουργείο. 2. Το Σ.Ε.Α. είναι επταμελές και συγκροτείται από: α) έναν (1) Αντιπρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ν.Σ.Κ.), ως Πρόεδρο, με τον αναπληρωτή του, επίσης Αντιπρόεδρο του Ν.Σ.Κ., οι οποίοι υποδεικνύονται από τον Πρόεδρο του Ν.Σ.Κ.,β) ένα (1) Σύμβουλο του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), με τον αναπληρωτή του, επίσης Σύμβουλο του Α.Σ.Ε.Π., οι οποίοι ορίζονται από τον Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Π.,γ) ένα (1) Βοηθό Συνηγόρου του Πολίτη, με τον αναπληρωτή του, επίσης Βοηθό Συνηγόρου του Πολίτη, οι οποίοι ορίζονται από τον Συνήγορο του Πολίτη,δ) ένα ιδιώτη μέλος διοικητικού συμβουλίου & μεγαλομετόχου ΑΕ στην όποια δεν μετέχει το δημόσιο, ο οποίος προτείνεται άπο ΕΒΕΑ η ΕΒΕΘ και άποδέχεται την συμετοχή.ε) ένα ιδιώτη διαχειριστή ΕΠΕ,ΕΕ,ΟΕ στην όποια δεν μετέχει το δημόσιο, ο οποίος προτείνεται άπο ΕΒΕΑ η ΕΒΕΘ και άποδέχεται την συμετοχή.ζ) τον Προϊστάμενο μιας εκ των Γενικών Διευθύνσεων Διοίκησης του Υπουργείου Οικονομικών, με αναπληρωτή του ένα (1) Προϊστάμενο άλλης Γενικής Διεύθυνσης του ιδίου Υπουργείου, ο οποίος προτείνεται από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου αυτού. Το Σ.Ε.Α. υποστηρίζεται στην εν γένει λειτουργία του από επτά (7) τουλάχιστον υπαλλήλους του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κατηγορίας ΠΕ, με βαθμό τουλάχιστον Δ΄.