Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
Αντώνης Νικολόπουλος
Η διαδικασία της δήθεν αξιολόγησης, έχει ένα παραλογισμό. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η ετήσια αξιολόγηση του δημοσίου υπαλλήλου, κάτι που είναι παράλογο από την άποψη ότι δε μπορεί ένας δημ. υπάλληλος να κρίνεται επί σειρά ετών κατάλληλος και ικανός και ξαφνικά να κρίνεται ακατάλληλος και ανίκανος ! Αν συμβαίνει αυτό, τότε μάλλον ακατάλληλοι και ανικανοι ήταν οι αξιολογητές που τον έκριναν ικανό ή ενδεχομένως αυτοί οι αξιολογητές που τον έκριναν ως ακατάλληλο !!! Πάντως, το ίδιο πρόσωπο να γίνεται στα ξαφνικά ανίκανος…μάλλον μου φαίνεται παράλογο και παράδοξο !
 
 
ΘΩΜΑΙΣ
ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ………….. ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
 
 
Panos Liverakos
Επί των παραρτημάτωνΣτο κείμενο του διατάγματος γίνεται αναφορά στα Συμβόλαια Απόδοσης που θα υπογράφονται από τους δημοσίους υπαλλήλους. Θα ήταν άξιο περιέργειας, κατά το ελάχιστο, να περιέχεται δείγμα του Συμβολαίου, ώστε να είναι και αυτό μέρος της διαβούλευσης. Το ίδιο ισχύει και για τα πρότυπα των εντύπων που θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση. Τέλος θεωρούμε ότι θα ήταν καλό να περιλαμβάνεται και ένας κατάλογος δεικτών ανά κατηγορία αντικειμένου αξιολόγησης ώστε να τεθούν και αυτοί σε διαβούλευση και να εξεταστεί η συνάφεια τους με το επιδιωκόμενο έργο.