Βλέπετε τα σχόλια που σχετίζονται με την ομάδα λέξεων που επιλέξατε.
 
ΑΡΖΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ακούει κανείς?…Έλεγχος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Γραπτή αξιολόγηση: ΠΡΩΤΑ Οι Διευθυντές ,Προϊστάμενοι και όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης…και αμέσως μετά ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι.Πρώτα να καταργηθούν οι οργανισμοί που δεν έχουν αντικείμενο, μετά να συγχωνευθούν όσοι έχουν ομοειδές αντικείμενο και να ενοποιηθούν οι θέσεις ευθύνης,και μετά να αξιολογηθούν οι εναπομείναντες με βάση την απόδοσή τους ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ουσιαστικά και όχι για το θεαθήναι…Αξιολόγηση των διοικούντων από τους διοικούμενους με χρήση ερωτηματολογίου,αξιολόγηση όλων μας από τους συναλλασσόμενους πολίτες-αποδέκτες των υπηρεσιών μας…Σύνταξη από τον κάθε υπάλληλο κάθε βαθμίδας προσωπικής αναφοράς για την θέση του, τα καθήκοντά του,τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις λύσεις που προτείνει…Καθιέρωση ΣΑΦΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟΥ σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίεςΕξασφάλιση ίσων ευκαιριών επιμόρφωσης ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣΚατοχύρωση των προτάσεων και σχεδίων βελτίωσης σε όποιον τις κάνει και όχι σε όποιον προΐσταται…Άντε καλό Πάσχα και καλή λευτεριά!!!ΥΓ: Είμαι Τ.Ε. Διοικητικού-Λογιστικού και έχω περάσει στο Δημόσιο με γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 1996, γνωρίζω άριστα αγγλικά χωρίς να κατέχω πτυχίο, και είμαι στην διάθεση όλων όσων θέλουν διάλογο για τις απόψεις που εκφράζω…(συμπεριλαμβανομένων και των εισηγούντων το παρόν διάταγμα…ΚΥΡΙΩΣ αυτών…)
 
 
ΛΙΤΣΑ
ΕΊΜΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΜΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΡΙΑ. Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ (ΑΣ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ) ΜΕ ΜΕΣΟΝ. ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΠΤΥΧΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΕΠ
 
 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΕΡΙ ISO KLP. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ».ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΓΑΛΛΙΑ…ΗΠΑ…ΤΑΥΛΑΝΔΗ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ???ΕΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ.
 
 
Β.Θ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΥΚΛΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΤΙΝΕΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΣΗ ΄ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ΄. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ!!!
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.