Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Θανάσης»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Θανάσης
Απλά δεν θέλω να λειτουργούν τα καταστήματα τις Κυριακές. Αν κάποιος έχει χρήματα για να αγοράσει κάτι, θα το αγοράσει κάποια άλλη ημέρα.
 
 
Θανάσης
Στο βωμό της υποτιθέμενης παραγωγικότητας προτείνουμε μέτρα σαν κι αυτό αλλά μάταια… Ας ενσκήψουμε πάνω στα πραγματικά προβλήματα της οικονομίας και ας υιοθετήσουμε τόσα άλλα ευρωπαικά και διεθνή μέτρα που θα επιφέρουν ουσιαστική πρόοδο και όχι απλά ονομαστική!
 
 
Θανάσης
Άσχετα με το αν καταργηθεί ή όχι το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. τα έργα πρέπει να συνεχιστούν και να τελειώσουν οπωσδήποτε, για το γενικό καλό του πληθυσμού της χώρας (τουρισμός, πολιτιστική ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, κ.τ.λ.).Φυσικά και το εξειδικευμένο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων θα πρέπει να προστατευτεί και να αξιοποιηθεί κατάλληλα σε όποιον εργοδότη καταλήξουν τα έργα…
 
 
Θανάσης
Είμαι έμπορος και με χίλια ζόρια κρατάω «ανοιχτό» το μαγαζί μου!!!12 ώρες την ημέρα είμαι μέσα στο μαγαζί και κυνηγώ μύγες. Αν περάσει αυτό το μέτρο με αναγκάζετε να το κλείσω. Ωραία ανάπτυξη !!!!
 
 
Θανάσης
Καμια αλλαγή δεν προκειται να γινει αν δεν υπαρχει άρση μονιμότητας..σε ολους εχει τυγχει ο υπάλληλος να βαριετε και να ναι αγενης..και ας μην βάλουμε στην μέση και γραφειοκρατία ακομα και στο πρωτόκολλο τρεχει ο πολίτης ρεζιλικια..τα πραγματα ειναι απλα οσο δουλευεις τοσο αμοιβεσαι δεν δουλευεις Σπιτι σου αξιοκρατικά και οχι κομματικά, λιγότερη γραφειοκρατία..πχ κλειδαριθμος γιατι πρεπει να στήθω στην ουρά να παρω κατι το οποίο θα το δωσω στον λογιστή μου επρεπε αυτοματα οι λογιστές η τουλαχιστον στην επομενη φορολογική δήλωση να γράφονταν πανω και γω χανω χρονο και χρήμα και 5 ανθρωποι ασχολουνται με κατι ανουσιο ….τοσο δυσκολο ειναι …αλλα που να ξέρετε εσεις εχει παει καποιος απο σας σε δημόσια υπηρεσία χωρις να χρησιμοποιήσει το ονομα του…καποιο παιδι του χωρις να παρει τηλ ο μπαμπάς μην κοροιδευετε τον κοσμο ποσοι δημοσιοι υπάλληλοι μυριζουν απο το πρωι αλκοολ εχει γινει ποτε άλκοτεστ;;;εγω αμα μυρισω αλκοολ αλιβεντερτσι ρομα…