Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «ΦΩΤΙΟΣ ΖΥΓΟΥΛΗΣ»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
ΦΩΤΙΟΣ ΖΥΓΟΥΛΗΣ
Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα ΜΑΝΟ απο ΚΡΗΤΗ και εισερχομαι στον πειρασμό να αναπαράγω ακριβώς τα γραφόμενά του:Δυστυχώς ευχολόγια η αξιολόγηση. Που είναι το τρίπτυχο: θέση ευθύνης – εκπαίδευση – προϋπηρεσία που ευαγγελίζονταν τόσο καιρό? ΑΦΟΡΑ ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ :Α. 1. ΙΚΑΝΟΤ. ΣΤΡΑΤΗΓ. ΣΧΕΔ.: ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ2. ΗΓΕΤ ΙΚΑΝ : ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΝΩΠΙΩ ΠΟΛΙΤΩΝ Ή ΥΠΑΛ/ΛΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ (ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΓΗΤΟΡΑΣ) ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ3. ΔΙΑΧ. ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜΙΚ : ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ( ΑΡΑ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΩΝ )4. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ : ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΩ ΕΣΕΝΑ5. ΓΝΩΣΗ: ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ……6. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ …. ΠΑΛΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ.. ΕΓΩ ΕΓΩ !!!! ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ……..7.ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤ.ΠΟΛΙΤΗ : ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ … ΦΕΡΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ( ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ) ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ …8. ΔΙΑΧ.ΠΡΟΒΛΗΜ.: ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΣΜΑ ( ΑΙΡΕΤΟ- ΨΗΦΟΥΣ ) ΓΛΥΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ9. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : ΒΛΕΠΕ (2) ΑΠΑΝΤΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗ ΑΡΕΣΤΗ … ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ … ΟΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ : ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ,ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ( ΛΟΓΩ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ)
 
 
ΦΩΤΙΟΣ ΖΥΓΟΥΛΗΣ
Αγαπητοί,θα συμφωνήσω με τον stefano (σύμβουλο επιχειρήσεων) ο οποίος υποστήριξε ότι το προς διαβούλευση κείμενο δεν αποτελεί ακραιφνώς διαμόρφωση στρατηγικής σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα. Επίσης θα πρέπει να πούμε ότι ένα προς διαβούλευση κείμενο ιδιαίτερα για τούτο το αντικείμενο (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση) δεν αποτελεί μια έκθεση ιδεών. Με εκτίμηση, Φώτιος ΖυγούληςΠΕ Διοικητικού – Οικονομικούe-governance coordinatorΔήμος Ηρακλείου Αττικής2132000150 * Οι απόψεις μου δεν εκφράζουν το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, είναι αυστηρά προσωπικές.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
ΦΩΤΙΟΣ ΖΥΓΟΥΛΗΣ
Το τελευατίο άρθρο θεωρώ οτι είναι το σημαντικότερο για λόγους accuracy και credibility :»Για τη βαθμολόγηση του ως άνω υποκριτηρίου Β.3 σημειώνεται ότι σε περίπτωση που επικαλούμενο έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο σύμπραξης ή κοινοπραξίας, θα ληφθεί υπ’ όψιν μόνον κατά το ποσοστό συμμετοχής του επικαλούμενου την εμπειρία ΠΥΗ/Α στην ανάδοχο σύμπραξη ή την ανάδοχο κοινοπραξία».