Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Κώστας»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Κώστας
Υπάρχει κάποιος έκει στο Υπουργείο που διαβάζει τι γράφει το ΕΚΕΤΑ? Οπως φαίνεται απο την ανακοίνωση του ΔΣ του ΕΚΕΤΑ δεν υπάρχει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διάθεση συνεργασίας με το ΚΕΤΕΑΘ… Το μόνο που ουσιαστικά λένε είναι φέρτε τα προγράμματα σας, τα λεφτά του τακτικού σας και κάντε μας την χάρη να παραιτηθείτε κιόλας για να μην επιβαρυνθούμε και με τα έξοδα σας!!! Το σημείο (γ) της ανακοίνωσης που αναφέρει ότι,»Αποβλέπει στην ουσιαστική ενσωμάτωση του ΚΕΤΕΑΘ στο ΕΚΕΤΑ με την ένταξη των ερευνητικών του ομάδων στις υφιστάμενες ερευνητικές ομάδες των Ινστιτούτων του ΕΚΕΤΑ, συναφών αντικειμένων, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συνέργεια μεταξύ των Ινστιτούτων» δεν αφήνει κανένα περιθώριο διαφορετικής ερμηνείας απο το… φέρτε τα όλα Θεσσαλονίκη όπως είναι, δεν έχουμε κανένα σκοπό να σας αφήσουμε να κρατήσετε τοπικό χαρακτήρα και όλα τα άλλα που λέμε περί αξιολογήσεων είναι απλές προφάσεις για να έχουμε πάτημα να σας ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ όποτε θέλουμε! Κρίμα που έχει γίνει τόσος ντόρος οτι δεν πρόκειτε για απολύσεις αλλά για μετακινήσεις. Ελάτε να τα ξαναπούμε σε λίγους μήνες πόσοι απο το πρώην ΚΕΤΕΑΘ θα έχουν ακόμα κάποια θέση στο ΕΚΕΤΑ…
 
 
Κώστας
Στην επικείμενη συγχώνευση των μονάδων της Κοινωνικής Φροντίδας στο Λεκανοπέδιο Αττικής, σημαντικό θα ήταν να προβλεφθεί και η γεωγραφική κατανομή των μονάδων, ούτως ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν ισότιμα και δραστηριότητες ανοιχτής φροντίδας και περίθαλψης του πληθυσμού των γύρω απ’ αυτές περιοχών, όπως βοήθεια στο σπίτι κατ’ οίκον νοσηλεία, εργονομικές παρεμβάσεις στις οικίες των περιθαλπόμενων και φροντίδα απο ειδικούς θεραπευτές.
 
 
Κώστας
Αφήστε τον κόσμο να δουλέψει!! Ιδίως τους νέους…ΝΑΙ στα σεμινάριαΟΧΙ στην αποδεδειγμένη εμπειρίαΕπιτέλους δηλαδή, 1/2 νέους μηχανικούς είναι άνεργοι και από την άλλη καλούνται να πληρώνουν εισφορές ΤΣΜΕΔΕ. Φοβάστε μήπως χάσουν πελάτες οι φτασμένοι, που το κάνουν σαν δεύτερη-τρίτη απασχόληση??
 
 
Κώστας
Εχω εργασθεί για 20 χρόνια σε πολυεθνικές εταιρείες (στις καλλίτερες του κόσμου !)τα πράγματα ειναι ΑΠΛΑ.Να δημιουργηθεί ενα ενιαίο σύστημα αξιολόγησης όπου όλο το δημόσιο θα είναι χρήστες του (διαχειριστής το ΥΠΕΣ).Στην αρχή της χρονιάς το ανώτατο όργανο της ιεραρχίας καθορίζει τους στόχους του για την χρονιά. ο κάθε προϊστάμενος του οργανισμού βάζει τους δικούς του στόχους για να υλοποιήσει τους στόχους της διοίκησης, και στη συνέχεια αυτούς τους στόχους τους επιμερίζει στο προσωπικό του. Ο κάθε υπάλληλος συμφωνεί / διαφωνεί και αποδέχεται τους στόχους του. Κατά την διάρκεια της χρονιάς ο κάθε υπάλληλος ενημερώνει το σύστημα με τα αποτελέσματα των στόχων και η διοίκηση έχει την δυνατότητα να ελέγχει ,η, και να επαναπροσαρμόζει τους στόχους. Στο τέλος της χρονιάς μέσω του συστήματος ο κάθε ένας γνωρίζει τα αποτελεσματά του και αξιολογείται με φόρμουλα η οποία είναι αδιάβλητη και απρόσωπη. ΤΌΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
Κώστας
Αν θέλουμε κάτι να αλλάξει πρέπει να γίνει αξιολόγηση, αλλά να είναι τίμια ανα θέση και κλάδο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.Πως θα αξιολογηθεί μερίδα σημερινών υπαλλήλων που κατέχουν θέσεις προισταμένων κρινόμενοι απο τα κομματικά υπηρεσιακά συμβούλια σε εξειδικευμένες θέσεις πχ Πληροφορική(πολύπαθη) χωρίς κανένα τυπικό ή ουσιαστικό προσόν , μόνο και μόνο επειδή τους προώθησαν κάποιοι (Δήμαρχοι, Υπουργοί κλπ).Ας δουλέψει λοιπόν στο Δημόσιο ο καθένας στη θέση για την οποία προσλήφθηκε και μετά ας αξιολογηθεί.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων: