Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Λεωνίδας»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Λεωνίδας
Μετά από υποτιθέμενη προετοιμασία 3 χρόνων στο θέμα της κατάργησης και συγχώνευσης φορέων του δημοσίου, ερευνητικά κέντρα και λαχαναγορές εμφανίζονται στην ίδια λίστα, στην ίδια μοίρα. Τα ερευνητικά κέντρα αντιμετωπίζονται ως διοικητικές υπηρεσίες. Αυτή είναι δυστυχώς η μοίρα της έρευνας στην Ελλάδα. Χωρίς ουσιαστικό σχέδιο, χωρίς προοπτική. Άρπα κόλα! Το ΚΕΤΕΑΘ έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο στα λίγα χρόνια λειτουργίας του, με ελάχιστο κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό και έχει δώσει πνοή ανάπτυξης στην περιφέρεια Θεσσαλίας. Έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τις τοπικές βιομηχανίες και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας, και πολλούς άλλους τοπικούς φορείς. Επιπλέον, οι αξιολογήσεις του είναι άριστες. Με ποια στοιχεία άραγε προκύπτει ότι το κράτος θα ωφεληθεί από την άνευ όρων ένταξη (και όχι συγχώνευση) του ΚΕΤΕΑΘ στο ΕΚΕΤΑ?
 
 
Λεωνίδας
Κάθε προσπάθεια που υπονομεύει τα διακαιώματα θρησκευτικής έκφρασης και αντιβαίνει τους ισχύοντες νόμους εργατικού δικαίου, καταδικάζεται από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας και της Ευρωπαικής κοινότητας.
 
 
Λεωνίδας
Προτείνω μια γενναία αύξηση των συντελεστών και τόυ ύψους των κτηρίων. Είμαι κάτοικος μιας επαρχιακής πόλης (Καρδίτσα) και πιστεύω ότι οι χαμηλοί συντελεστές έχουν συντελέσει στην υπανάπτυξη και στην πληθυσμιακή αιμορραγία, όπως και στην απαξίωση των περιουσιών. Ειδικά για τις επαρχιακές πρωτεύουσες νόμων πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα, όσον αφορά τους συντελεστές δόμησης, αν θέλουμε να κάνουμε βιώσιμη ανάπτυξη εκτός Αθηνών, Θεσσαλονίκης, προκειμένου να κρατήσουμε τον κόσμο στον τόπο του.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
Λεωνίδας
Θα πρέπει να αυξηθούν σε σημαντικό βαθμό, όμως,τα ύψη των κτηρίων, ώστε να δημιουργηθούν περισσότεροι ελεύθεροι χώροι, με μείωση της κάλυψης στις ελληνικές πόλεις. Η έλλειψη χώρων πρασίνου και η περιβαλλοντική υποβάθμιση των σύχρονων πόλεων οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στα ιδιαίτερα χαμηλά ύψη κτηρίων που επιβλήθηκαν σε συνδυασμό με τους πολύ χαμηλούς συντελεστές (<3). Αποτέλεσμα η πόλη να ασφυκτιά με συνεχή και πυκνή δόμηση που δημιουργεί απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης. Μια γενναία αύξηση του ύψους θα διόρθωνε αυτές τις συνέπειες.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
Λεωνίδας
παρακαλούμε, αφήστε και κάτι όρθιο. Επιτέλους, έχουμε μια μέρα γιά ανάπαυση, να δούμε τους φίλους μας. όχι να διαλυθούν όλα! κανένα κέρδος δεν θα υπάρξει. δόξα τω Θεώ, έχουμε 6 μέρες τη βδομάδα για να ψωνίζουμε.