Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «ΑΝΔΡΕΑΣ»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
ΑΝΔΡΕΑΣ
Μάλιστα…τη χρονιά που η Ευρωπαϊκή Ένωση – για να βγει από την οικονομική κρίση και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της – ανακοινώνει το μεγαλύτερο πακέτο ερευνητικής χρηματοδότησης που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, η Ελλάδα συγχωνεύει άλλο ένα Ερευνητικό Κέντρο. Σε γενικές γραμμές είμαι σύμφωνος, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες, ότι ένα εντατικό νοικοκύρεμα του δημόσιου τομέα είναι άκρως απαραίτητο. Το νοικοκύρεμα όμως αυτό πρέπει να βασίζεται σε σχέδιο. Και, αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα την παρούσα περίοδο είναι οικονομικό, το σχέδιο αυτό πρέπει να έχει στον πυρήνα του οικονομικά κριτήρια. Αφού, λοιπόν, το Υπουργείο θέτει το άρθρο αυτό προς διαβούλευση, είναι απαραίτητο να προσκομίσει τα οικονομικά στοιχεία τα οποία το ώθησαν σε αυτή την κίνηση. Πόσα χρήματα θα εξοικονομηθούν αν επιτευχθεί ο στόχος (η συγχώνευση του ΚΕΤΕΑΘ στο ΕΚΕΤΑ)? Αν οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί, τότε το Υπουργείο θα πρέπει να προσκομίσει δεδομένα που να υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο θα βοηθηθεί η χώρα από αυτή την κίνηση. Με άλλα λόγια, προκειμένου να μπορέσει κάποιος (ειδικά ένας ανεξάρτητος παρατηρητής που δεν είναι γνώστης του θέματος) να σχηματίσει κάποια γνώμη και να διατυπώσει γόνιμες «προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα» (όπως αναφέρουν οι όροι συμμετοχής), είναι απαραίτητο να καταλάβει ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ. Μελέτησα το κείμενο αρκετά, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό. Ίσως, λοιπόν, η συγχώνευση αυτή να πρέπει να γίνει. Όμως, θεωρώ πως η παρούσα διαβούλευση δεν περιέχει καμία ουσιαστική πληροφόρηση για το ζήτημα. Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε να κάνουμε λογαριασμό.
 
 
ΑΝΔΡΕΑΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Π.Δ. ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΙΡΕΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.
 
 
ΑΝΔΡΕΑΣ
Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΣΧΥΩΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ 100KW ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ 120.000Ε ΚΑΙΕΝΑ ΕΡΓΟ 1MW ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ 120.000Ε!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων: