Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Νικόλαος»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Νικόλαος
Συμφωνώ απολύτως με τις θέσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ερευνητικών Κέντρων – Ιδρυμάτων και της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών.
 
 
Νικόλαος
Η επισήμανση προιόντων βιομηχανικών τα οποία είναι μικρά ή πολύ μικρά είναι αδύνατο να γραφού όλα αυτά που αναφέρονται εδώ. Το κόστος του προιόντος θα ανέβει. Και αυτό δεν γίνεται πουθενά αλλού στις ανεπτυγμένες χώρες , στα μικρά προιόντα.
 
 
Νικόλαος
1.Ποιός ο λόγος να αυξάνονται τα λειτουργικά έξοδα μόνο και μόνο για να μοιραστεί ο ίδιος τζίρος σε 7 μέρες αντί για έξι;2.Ποιά ακριβώς Αγία Τριάδα προστατεύει αυτό το ελληνικό σύνταγμα, ιοθετώντας έστω και προεραιτική εργασία τη Κυριακή;
 
 
Νικόλαος
Το να μαζευτουν όλες οι υπήρεσίες σε ενα κεντρικό κτήριο θα μειώσει κατα πολύ την γραφειοκρατεία και τον χρόνο αναμόνης και εξυπηρετήσης των πολιτών!Ενα καλό παράδειγμα είναι το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων που στεγάζεται σε νεό και μοντέρνο κτήριο!Εκτος της λειτουργικής άποψης θα μπορουσε να λειτουργήσει και σαν κέντρο αρχιτεκτονικου τουρισμου μια τέτοια περιόχη!Με πολύ μοντέρνα κτίρια προτυπα για όλο τον κόσμο!Παράλληλα αυτο θα μπορουσε να γίνει και σε πιο μικρές δημόσιες μονάδες π.χ.σχολεια και νοσοκομεια!Στην Αττική μονο το Αττικο και οι Αγιοι Αναργυροι ειναι σε συνχρονα κτίρια ενω όλα τα υπόλοιπα είναι σε παπαλαιομενες κτιριακές υποδομές!Μονο απο την μονωση των εξωτερικών τοιχων τα διπλά τζάμια και τα συνχρονα συστήματα ψυξης και θέρμανσης τα κέρδη και οι αποσβεση σε χρήματα θα είναι πολύ μεγάλα για το δημοσιο!