Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Κατερίνα»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Κατερίνα
Πώς θα αξιολογηθούν οι υπάλληλοι που έχουν ειδικότητα άσχετη από τη θέση στην οποία υπηρετούν;Πώς θα αξιολογηθούν οι υπάλληλοι που έχουν μετακινηθεί πρόσφατα σε υπηρεσίες με διαφορετικό αντικείμενο από εκείνο που ασχολούνταν για χρόνια; Είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τους νέους συναδέλφους τους;
 
 
Κατερίνα
Ακόμα κι αν πραγματικά μπορούσε η συγχώνευση να αποδώσει οικονομικά,μιλάμε για ποσά μηδαμινά μπροστά στις συνολικές κρατικές δαπάνες.Αν σταματήσουμε να δίνουμε και τα ελάχιστα που δίνουμε για την προστασία του περιβάλλοντος, του περιβάλλοντος από το οποίο εξαρτάται η επιβίωση η δική μας και κυρίως των παιδιών μας, τότε τι θα μείνει αλώβητο; Εκτός αν η απάντηση είναι τίποτα.Κι αν δεν είναι ο οικοτουρισμός το διαφορετικό που έχουμε να προτείνουμε έναντι των σούπερ και παμφθηνων ξενοδοχειακών μονάδων της Τυνησίας και της Τουρκίας, τότε τι είναι;Αντιλαμβάνομαι την άποψη κάποιων προλαλησάντων ότι στελεχώθηκαν οι φορείς αυτοί με ρουσφέτια. Αλλά πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι; Ας εντοπιστούν όσοι δεν διαθέτουν τα προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις που κατέχουν και ας τους δοθούν άλλες αρμοδιότητες, ας γίνει μια μετάταξη. Η συγχώνευση δεν μπορεί να προτείνεται ως «τιμωρία» των πελατών. Γιατί είναι το περιβάλλον και ο οικοτουρισμός που τιμωρείται.
 
 
Κατερίνα
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Ξενοφώντα Τιμόλογο. Πρέπει οπωσδήποτε να προβλεφθεί ένας τρόπος επιβράβευσης για όλους εκείνους τους υπαλλήλους οι οποίοι λόγω τίτλων και εξειδικευμένων γνώσεων αναλαμβάνουν σε μόνιμη βάση να «βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά» για την υπηρεσία τους, αναλαμβάνουν πάντα εκείνοι τις δύσκολες υποθέσεις, ενώ οι υπόλοιποι διεκπεραιώνουν τα τετριμμένα, τα απλά και εύκολα, γιατί «δεν ξέρουν, δεν μπορούν». Διαφορετικά, οι «διεκπεραιωτές» θα συνεχίσουν να είναι «διεκπεραιωτές» και οι ικανοί υπάλληλοι με εξειδικευμένες γνώσεις θα χάσουν κάθε κίνητρο να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες.
 
 
Κατερίνα
Οι κάτοικοι της Αθήνας είμαστε αντίθετοι με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Οι μόνοι που έχουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά ως σήμερα, παράνομα φυσικά, είναι οι Μπαγκλαντές και οι Πακιστανοί, που έχουν κάτι τσαντιρομάγαζα με βαλίτσες και άλλες αηδίες ή κάτι μίνι μάρκετ. Αυτούς εξυπηρετείτε και εμείς αυτά τα απαράδεκτα μαγαζιά ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.Το πρόβλημα με αυτές τις «επιχειρήσεις» είναι τεράστιο. Δεν το ξέρετε; Εχει ποτέ το Υπουργείο σας ελέγξει την νομιμότητα τους και την επιχειρηματικότητα αυτή, που τους έχετε ανεξέλεγκτους;Αυτά τα μαγαζιά διέλυσαν εμπορικούς δρόμους όπως η Πατησίων και έκλεισαν όλες τις νόμιμες και καλές επιχειρήσεις. Μέσα και έξω από αυτά μαζεύεται όλο το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν και κλείνουν τα πεζοδρόμια. Είδαμε και πάθαμε να κλείνουν τις Κυριακές και ησυχάσαμε και τώρα θέλετε να τους επιτρέψετε να συνεχίσουν να διαλύουν τις γειτονιές μας και την Κυριακή, πάνω που είχαμε ησυχάσει. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.Κανείς Ελληνας και καμία κανονική επιχείρηση δεν μπορεί να αντέξει λειτουργικά και την Κυριακή. Μόνο οι Πακιστανομαφίες που τους έχουν και δουλεύουν τσάμπα.Καταστρέφετε το κέντρο της Αθήνας. Για τους Πακιστανούς δουλεύετε;Μόνο σε τουριστικές περιοχές και τουριστικού τύπου μαγαζιά να ισχύει (π.χ. Πλάκα, Μοναστηράκι). ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
 
 
Κατερίνα
Τόσα χρόνια στο παρελθόν που δηλώνατε ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας τα μαγαζιά ήταν κλειστά τις Κυριακές. Αρα κανένα ρόλο δεν παίζει αυτό.Σταματήστε να θέλετε να χαζέψετε τον κόσμο κάνοντας τον καταναλωτικό γουρούνι, το οποίο βέβαια τώρα δεν μπορεί να ψωνίσει τίποτα. Μπορεί όμως να χαζέψει τις βιτρίνες δίνοντας του την δυνατότητα να κάνει window shopping κυριακάτικα και ουσιαστικά απομακρύνοντας τον από άλες ασχολίες. Μία ημέρα της εβδομάδας τουλάχιστον πρέπει να ησυχάζουν οι πόλεις και οι γειτονιές. Ο καταναλωτής δεν θα πάθει τίποτα αν δεν ψωνίσει Κυριακή. Να κανονίσει το πρόγραμμα του να ψωνίσει τις υπόλοιπες ημέρες. Υπερκαλύπτεται από το ισχύον ωράριο.