Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «ΓΙΩΡΓΟΣ»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
ΓΙΩΡΓΟΣ
1)Ποιό από τα υπό συγχώνευση ΝΠΔΔ της Αττικής θα αποτελεί την έδρα του νέου νπδδ;Εφόσον η έδρα ορίζεται ως αυτή της Περιφέρειας,και αφού άπαντα τα παλαιά ΝΠΔΔ ευρίσκονται εντός των ορίων της περιφέρειας Αττικής,τότε με ποιά κριτήρια θα γίνει η επιλογή της διοικητικής έδρας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ;2)Η ανωτέρω επιλογή θα έχει ως συνέπεια και την μετακίνηση όλου του προσωπικού διοίκησης στην έδρα που επιλέχθηκε; Ο συγκεκριμένος προβληματισμός αφορά στην ανατροπή ή μη ,προσωπικών και οικογενειακών προγραμμάτων των θιγομένων υπαλλήλων.Και στο κάτω-κάτω της γραφής ,αναρωτιέται κάποιος ,πώς ένα υπάλληλος που βίαια μετακυλίεται μακράν του λίκνου του ,ακυρωμένος ηθικά και υλικά ,θα αποδίδει τα αναμενόμενα σ’ενα περιβάλλον άκρως ρευστό και άγνωστο .3)Καταδείχθηκε από παρελθούσες απόπειρες ομογενοποίησης γεωγραφικά ασύνδετων και θεματικά ανόμοιων φορέων Πρόνοιας ,ότι δεν εξοικονομούνται πόροι ,αλλά ακυρώνεται ο έλεγχος των δαπανών και υποβαθμίζεται η ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών.4)Εν κατακλείδι ,αφήστε την πρόνοια ως έχει και διευκολύνατε τον ΕΟΠΥΥ να διοχετεύσει σ’αυτην έγκαιρα τα νοσήλεια που οφείλει.Αντιληφθείτε ότι και με οικονομικούς όρους δεν υπάρχει παθητικό ,μην ρίχνετε στον Καιάδα των έξωθεν κελευσμάτων ,το τελευταίο προπύργιο κοινωνικής αντίληψης που απέμεινε στο Ελληννικό κράτος .
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
Θελω να σας μεταφερω την ιδεα οι εταιρειες που συσκευαζουν φυτοχωματα, να εχουν αδεια συσκευασιας και κομποστοποιησης απο το υπουργειο βιομηχανιας.Το υπουργειο βιομηχανιας χορηγει παρομοιες αδειες, μετα απο ελεγχο, και ετσι διασφαλιζουμε τον τελικο καταναλωτη οτι αγοραζει ενα προιον με καποια ποιοτητα, και αποτρεπουμε καποιον «αεριτζη» να συσκευαζει και να πωλει οτιδηποτε θελει.Αυτη τη στιγμη οποιος θελει, συσκευαζει και πουλα φυτοχωματα, απο πρωτες υλες αμφιβολου πρελευσης και ποιοτητας.Αποτελεσμα ειναι πολλοι καταναλωτες να μην εμπιστευονται τα ελληνικα φυτοχωματα, διοτι ξεραινονται τα φυτα που μεταφυτευουν.Αναγκαζονται να αγορασουν ενα εισαγωμενο φυτοχωμα, για εχουν το κεφαλι τους ησυχο, και το βασικωτερο, να μην μαραθει το φυτο προς μεταφυτευση.Ειναι χαρακτηριστικο οτι αν ανοιξουμε ενα ελληνικο φυτοχωμα, απο τη δυσαρεστη οσμη και μονο καταλαβαινουμε οτι αυτο που περιεχει ο σακκος, μονο φυτοχωμα δεν ειναι.Νομιζω οτι αυτη η κατασταση πρεπει να σταματησει και καποιος να προστατεψει επιτελους τον καταναλωτη απο τυχαρπαστους και επιτηδειους ανθρωπους, που στο ονομα του κερδους, γεμιζουν σακκους με οτιδηποτε πολυ φθηνο υλικο βρουν, (συνηθως υπολοιματα βαμβακιου και πριονιδι…)και κανουν ζημια στην αγορα.
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
Με ποιά διαδικασία – φόρμουλα θα ανγκαζεται ο ιδιοκτήτης της εγκαταστασης θέρμανσης – κλιματισμου να προβεί στην εκδοση τουαπαραίτητου ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ?Στα κτήρια – όπως είναι γνωστό υπάρχει αυτή η δυνατότητα επιβολήςτης έκδοσης Π.Ε.Α. …. ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΗΤΕΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΩΣ ?
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
Πάμε για την πλήρη απαξίωση του Π.Ε.Α. Συγχαρητήρια!! Τα πάτε μια χαρά! Είστε στην σωστή κατεύθυνση!! όσο αναφορά την ανώτατη τιμή, απλά η έκδοση θα γίνεται μέσω τηλεφώνου.. Και τώρα γίνεται.. πόσο μάλλον μετά… όσο αναφόρα τις εξετάσεις, 9.000.000 είναι αυτά…Μπράβο σας για ακόμα μία φορά… Αλλά τί περιμένεις από ανθρώπους οι οποίοι νομοθετούν και πέρνουν αποφάσεις, χωρίς πρώτα να έχουν εκδόσει ένα πιστοποιητικό, πόσο μάλλον να γνωρίζουν και να έχουν επαφή με τον έξω κόσμο και την πιάτσα… Είστε δημόσιοι υπάλληλοι… απλά είστε παράλληλα και ΄΄επικύνδυνοι»…
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΘΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ 80% ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Η ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.