Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «ΔΗΜΗΤΡΗΣ»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αφήστε ήσυχη την Κυριακή, αφήστε τον κόσμο να ησυχάσει, δε θα λυθούν έτσι τα προβλήματά μας.
 
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Θα ήθελα μέσα στον νέο κανονισμό να δώσετε την δυνατότητα σε παραθαλάσσιες περιοχές και όχι μόνο να μπορούν να κτίζουν στα δυο στρέμματα μέχρι 50-60 τ.μ με αυστηρούς ελέγχους, με το σκεπτικό να κινηθεί η αγορά και με ένα δεύτερο σκεπτικό: γιατί μπορούν να κτίζουν δυο άτομα στα 4 στρέμματα με πέργολα μεταξύ των δυο κατοικιών απο 60-70 τ.μ και να μην γίνεται μεμονωμένα στα 2 στρέμματα μιας και υπάρχουν απο όσο γνωρίζω αρκετά κτήματα στην περιοχή μας 2,5 – 3.5 στρεμμάτων και πολλοί αναγκάζονται να καταφεύγουν στα παράνομα και το κράτος στερείται εσόδων. Με τέτοια κρίση στην οικοδομή νομίζω οτι πρέπει και τα μικρά κτήματα να μπορούν να κτίσουν ένα μικρό εξοχικό. Με τιμήΔημήτρης
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Προστατέψετε τον Έλληνα πολίτη τουλάχιστον στη χώρα του. Οι πολίτες αυτής της χώρας νιώθουν τρομερή ανασφάλεια. Πώς θα το πετύχετε; Ναι, να δεχτούμε και ξένους σ΄αυτό τον τόπο, αλλά πόσους και για ποιο λόγο, με ποιο σκοπό; Αυτός ο τόπος ποιο ρόλο πρέπει να παίξει για την προστασία της Ευρώπης; Σ΄αυτόν τον πλανήτη χωράμε όλοι, στην ΕΛΛΆΔΑ;ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ.ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ, ΠΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΙΜΗΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΛΠ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ,ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ;Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΔΟΜΗΣ;ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑΣ;ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΑΝ ΜΚΦ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ ΘΧΠ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΧΠ ΚΑΒΑΛΑΣ;ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΚΦ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΟΥ ΒΙΟΥ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΟΝΙΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Σ.ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΛΠ)ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΑΝΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ,ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
 
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
θα πρέπει να ορίζονται σαφείς και σύντομες προθεσμίες για την ολοκλήρωση της εξέτασης και να τηρούνται αυστηρά.. Επίσης, η Πολιτεία να φροντίζει για τον άμεσο επαναπατρισμό όσων οι αιτήσεις απορρίπτονται και να θεωρείται ποινικό αδίκημα η τυχόν (παράνομη) επιστροφή του στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε νομική πρόβλεψη θα πρέπει να εξασφαλίζει, παράλληλα με την ιερή μας υποχρέωση να δίνουμε άσυλο στους διωκόμενους, και τη δραστική μείωση του αριθμού των αλλοδαπών στη χώρα μας,που αποτελεί αίτημα τόσο των Ελλήνων όσο και των παλαιότερων, ενταγμένων μεταναστών…σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα προς επίδοξους νέους οικονομικούς μετανάστες πρέπει να είναι σαφές: κανένας παράνομα εισερχόμενος δε μένει εδώ για κανένα λόγο!