Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «ΣΟΦΙΑ»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
ΣΟΦΙΑ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 11 ΠΑΡ ι) με το οποίο το ν.π.δ.δ. με την επωνυμία «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Η Θεομήτωρ» Λέσβου», μετονομάζεται σε «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ».ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ» καθότι αποτελεί αναγνωριστικό στοιχείο του Θεραπευτηρίου μας σε όλη την Ελλάδα επί σειρά ετών και αυτό του προσδίσει πέραν της αναγνωρισιμότητας και μια ιστορική αξίαΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΩΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ».
 
 
ΣΟΦΙΑ
Θέλουν να αφανίσουν την ορθόδοξη πίστη μας!!! εκεί αποσκοπούν αυτό τους καίει!!!!, λες και όλα τα προβλήματα τα έχουν λύσει και είναι οι Κυριακές το θέμα το μεγάλο, δουλειές δεν υπάρχουν!!!!, λεφτά δεν υπάρχουν!!!!, τις Κυριακές όμως θα δουλεύουμε!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! Έτσι θα γραφτούν στην ιστορία σαν τους μεγαλύτερους προδότες της χώρας!!!!
 
 
ΣΟΦΙΑ
Κύριε Υπουργέ,εύχομαι να λάβετε υπόψη τις ρεαλιστικές παρατηρήσεις των προηγούμενων συναδέρφων δημοσίων-κρατικών υπαλλήλων: ΧΑΡΗΣ ΔΡΙΚΟΣ, eva, gthomakos,Αποστόλης, Aρναούτης Ιωάννης, Κωνσταντίνος Παπαίωάννου, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ, Γρηγόρης Λεβέτσιος, με τους οποίους συμφωνώ απόλυτα.Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω τα παρακάτω:Εργάζομαι σε δασική υπηρεσία της επαρχίας, και αναρωτιέμαι αν γνωρίζετε πόσες σύννομες αποφάσεις παίρνουμε που όμως, δεν εξυπηρετούν τα προσωπικά συμφέροντα κάποιων πολιτών;Αν δεν αλλάξει τίποτε από το παραπάνω άρθρο, θα είμαστε, πραγματικά, «δημόσιοι υπάλληλοι υπό διωγμό», βορά στον κάθε εμπαθή πολίτη, καθώς επίσης και στον κάθε εμπαθή συνάδερφο! Και έτσι θα ξεκινήσει ένας φαύλος κανιβαλικός κύκλος, γιατί και ο τιμωρημένος υπάλληλος σε αργία, που θα καταδικάζεται πριν ακόμη κριθεί(!!!)από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο, θα ενεργεί με παρόμοιο τρόπο!Ένας εύκολος τρόπος για τη δημιουργία καινούργιου εμφυλίου και φυσικά μιας «κοινωνίας του χάους»…