Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «ΘΕΟΔΩΡΟΣ»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Γεια σας!Οταν λετε καταργουνται τα Μ.Κ.Φ.,με πιο τροπο ομως…………στα χαρτια ειναι η καταργηση η δομικα καταργουνται? Π.χ. τα πρωην Κ.Α.Φ.Κ.Α. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ….ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΛΕΙΤΟΡΓΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 40 με 50 ατομα υπαλληλων και 10 με 20 ατομα που νοσηλευονται!
 
 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ..ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ …ΚΛΠ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ..ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ …ΚΛΠ ΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ..ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ…ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ …ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ….???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ!!! ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΚΑΙΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ….. ΕΝΩ ΕΥΣΥΝΗΔΗΤΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!
 
 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ,,,ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ..ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ …ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!!!!!!!!
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΕΡΙ ISO KLP. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ».ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΓΑΛΛΙΑ…ΗΠΑ…ΤΑΥΛΑΝΔΗ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ???ΕΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ.