Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Δημήτρης»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Δημήτρης
Nα τοποθετηθεί ειδική πινακίδα σε εμφανές σημείο του λεωφορείου που να περιέχει: α) τον αριθμό πλαισίου β) την ανώτατη ηλικία ηλικία των μεταφερομένων μαθητών ή νηπίων γ) το όριο ηλικίας του οχήματος που μπορεί να κυκλοφορεί δ)το ανώτατο όριο ηλικίας του οδηγού ε) το ανώτατο όριο ταχύτητας του οχήματος στ) Αν είναι σχολικό μεταφοράς αποκλειστικά νηπίων ή μαθητών πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή φροντιστηρίων κ.λπ. για να μπορούν εύκολα και γρήγορα να ελέγχονται τα λεωφορεία από τα ελεγκτικά όργανα και ενδεχομένως από τους γονείς.
 
 
Δημήτρης
Με τους αποσπασμένους δημόσιους υπαλλήλους από ΝΠΔΔ οι οποίοι αποσπάσθηκαν λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο τι θα γίνει; θα ακυρώσετε τις αποσπάσεις; θα αναγκάσετε τις οικογένειες να περάσουν έναν νέο Γολγοθά μέχρι να εγκριθούν από την αρχή οι αποσπάσεις; ποιο το όφελος να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος;
 
 
Δημήτρης
Οι ΔΕΚΟ αποδεδειγμένα δεν βοήθησαν μέχρι σήμερα κ δέν μπορόύμε να καταλάβουμε πώς θα βοηθήσουν στη ναυτιλία κ ιδιαίτερα στις πλοηγήσεις.Η ρύθμιση πρέπει να αποσυρθεί.
 
 
Δημήτρης
Ως επαγγελματίας μηχανικός αυτής της χώρας αρνούμαι να σχολιάσω σε πέντε ημέρες το μέλλον της δουλειάς μου και της χώρας για πολλά χρόνια !Απαιτώ ανοικτή διαβούλευση με χρόνο που θα σέβεται τη βαρύτητα του «αντικειμένου» και την έννοια της λέξης «διαβούλευση» !
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
Δημήτρης
Από αύριο κιολας να μην κυκλοφορεί καθόλου μετρητό. Τα πάντα να γίνονται με χρεωστικές κάρτες. Μόνο έτσι μπορεί να σταματήσει η παραοικονομία και κατ’ επέκταση η φοροδιαφυγή (ιδιαίτερα μαθήματα, φακελάκια, αγορές χωρίς απόδειξη, μίζες, ενοίκια που δεν δηλώνονται κλπ κλπ).Έπειτα μπορούμε να συγκρίνουμε τα ποσά που δηλώθηκαν την φετινή χρονιάς με αυτά των προηγούμενων ετών και να δούμε ποιος φοροδιαφεύγει. Άμεση λήξη όλων των συμβάσεων (τύπου συμβούλων, ειδικών και γενικών συνεργατών κλπ) στο δημόσιο και ειδικά στους ΟΤΑ. Σε τελική ανάλυση την αποτελεσματικότητα των συμβουλών που παρέχουν, την βιώνουμε καθημερινά. Αντικατάστασή τους με μόνιμο προσωπικό (θα μας στοιχίζουν και λιγότερα) Για τους ΟΤΑ και ιδιαίτερα τους Δήμους, κατάργηση των δημοτικών επιχειρήσεων και ενσωμάτωση μέρους του προσωπικού στους Δήμους (δεν θα χρειάζονται πχ 2 γενικοί διεθυντές με τα ανάλογα επιδόματα κλπ) με προτεραιότητα παραμονής εκείνων που εντάχθηκαν μέσω ΑΣΕΠ και διαθέτουν τυπικά προσόντα (πέρα από τη μείωση του κόστους θα σημάνει και το τέλος της πελατειακής σχέσης χτυπωντας στα αποτελέσματά της). Δεν είναι δυνατόν οι Δήμοι ως νομικά πρόσωπα να χρωστάνε παντού και την ίδια στιγμή οι δημοτικές τους επιχειρήσεις (πχ ΔΕΥΑ) να έχουν έσοδα και να τα χρησιμοποιούν για την άσκηση πολιτικής – ρουσφετιών ή να χρησιμοποιούνται για προσλήψεις και συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Κατάργηση της χρηματοδότησης των Δήμων από τον κρατικό προϋπολογισμό. Οι εργαζόμενοι να πληρώνονται από την ενιαία αρχή και η βιωσιμότητα των ΟΤΑ να εξασφαλίζεται από την είσπραξη των εσόδων (φόροι, ύδρευση κλήσεις κλπ) που δεν εισπράτονται ποτέ από ημέτερους στα πλαίσια της άσκησης πολιτικής που εξασφαλίζει την επανεκλογή. Συνοπτικές διαδικασίες αυτόματης παύσης όλων των επίορκων σε όλες τις βαθμίδες διακυβέρνησης (από εργάτη εως βουλευτή) αλλά και στον ιδιωτικό τομέα (γιατροί δικηγόροι κλπ) Εξορθολογισμός στις αποδοχές ιδιαίτερων κατηγοριών προσωπικού (πχ Τράπεζα της Ελλάδος, ΔΕΚΟ κλπ). Ουσιαστικά από το δημόσιο πληρώνονται, οπότε το ενιαίο μισθολόγιο ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοστεί παντού και αδιακρίτως. Όσοι πληρώνονται από κρατικό φορέα να παίρνουν τα ίδια και να έχουν τις ίδιες ΠΑΡΟΧΕΣ όπου κι αν ανήκουν. Κλασικό παράδειγμα που τη στιγμή που άλλους τους κάνουν κατάσχεση το σπίτι τους, οι εργαζόμενοι στην Tράπεζα της Eλλάδος (που συμμετέχει άμεσα στην χάραξη οικονομικής πολιτικής) απόλαυσαν το κούρεμα των ήδη χαμηλότοκων δανείων τους! Δικαιοσύνη και αποφασιστικότητα. Αυτά λείπουν.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων: