Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Αθηνόδωρος Μωραλίδης»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Αθηνόδωρος Μωραλίδης
προτεινω να αφήσετε τα λόγια και να κάνετε πράξειςΣυγχώνευση ναιΜε πρόγραμμα ΝΑΙΜε Σχέδιο ΝΑΙΜε στόχους Ναικυριότερος στόχος: εξυπηρέτηση του πολίτη με λιγότερο κόστος.μείωση των οργανικών θέσεων και εισαγωγή μηχανογράφησης στο 2012 είμαστεΚατάργηση του Στρατεύματος – ενοποίηση με την Αστυνομία.Από την αρχαιότητα στρατό είχαμε σε εμπόλεμη κατάσταση (και σε δικτατορίες). ή τον Οικονομικό πόλεμο θα τον αντιμετωπίσουμε με τον στρατό?
 
 
Αθηνόδωρος Μωραλίδης
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ έχουμε ΜΟΝΟ όταν ελέγχουμε θερμοκρασία ΚΑΙ υγρασία, Διαφορετικά έχουμε μόνο απλή ΨΥΞΗ του χώρου.Κάποιος σχετικός πότε θα μπεί στη σωστή θέση?όταν από τους ορισμούς ακόμα έχουμε πρόβλημα ….
 
 
Αθηνόδωρος Μωραλίδης
ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΉ ΠΟΥ «ΑΝΤΛΕΙ» ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΤο ψυγείο του σπιτιού μας είναι αντλία θερμότητας, αντλεί την θερμότητα από το εσωτερικό του προς το περιβάλλον του.Γιατί θέλεται να ορίζετε διαφορετικά τα πράγματα, από την επιστημονική τους ορολογία?όταν έξω έχει ήπιο καιρό και το σπίτι είναι παγωμένο, καθώς δεν λειτουργούσε κανένα σύστημα θέρμανσης για μεγάλο διάστημα, βάζω μπρος το κλιματιστικό (αντλία θερμότητας για τον επιστημονικό κόσμο) οπότε πείτε μου πως θα το ονομάσω σύμφωνα με τον ορισμό σας?Καθώς μεταφέρει την θερμότητα από το θερμό προς το ψυχρό (χωρίς αναστροφή της φυσικής ροής θερμότητας)Η ενέργεια είναι αποκλειστικό αντικείμενο του Μηχανολόγου Μηχανικού.Βάλτε κάποιον σχετικό με αντίστοιχες γνώσεις να γράψει και αφήστε τους αυτοσχεδιασμούς διαφόρων μεταφραστών…..
 
 
Αθηνόδωρος Μωραλίδης
Η προς ψήφιση Υ.Α. αποτελεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ παραδοχή Συνέχισης της διαπλοκής στον Δημόσιο βίο, και μάλιστα αυτό είναι πολιτική απόφαση. Καθώς έλεγχος εννοείται να γίνεται επί τόπου, με επί τόπου συμπλήρωση φύλλου ελέγχου, όπου αναγράφονται οι τυχόν παρατηρήσεις, δίνεται αντίγραφο στον ελεγχόμενο, και μετά μπορεί να συντάσσεται οποιαδήποτε λεπτομερής αναφορά –πόρισμα, βασιζόμενη σε γραπτά δεδομένα. Διαφορετικά δίνεται το περιθώριο να επικοινωνεί ο εκλεκτής με τον ελεγχόμενο και να παζαρεύει τις παρατηρήσεις (πραγματικές ή όχι) και το ποσό που θα ήθελε για να τις βάλει ή όχι στην αναφορά – πόρισμα.Ο αριθμός των ελεγκτών δεν καθορίζεται με σαφήνεια, με αποτέλεσμα να μπορεί να υπάρχει ένας μόνο ελεγκτής σε κάθε έλεγχο. Να μην υπάρχει ούτε καν η δυσκολία να συνεννοηθούν μεταξύ τους οι ελεγκτές, στην περίπτωση χρηματισμού. Ούτε καν ποιος είναι αρμόδιος να αποφασίζει τον αριθμό των ελεγκτών για κάθε έργο δεν αποσαφηνίζεται.Στην επαρχία όπου υπάρχει περιορισμένος αριθμός Μηχανικών λογικά θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός ελεγκτών δόμησης, ανατρέποντας ουσιαστικά την διαδικασία κλήρωσης.Η αμοιβή του ελεγκτή δεν καθορίζεται, οπότε υποθέτω ότι μάλλον θα είναι χαμηλή, με το πρόσχημα να μην επιβαρυνθεί η οικοδομή, ωθώντας ουσιαστικά τους ελεγκτές να αναζητούν «δωράκια».Δεν υπάρχει πουθενά η διαδικασία δειγματοληπτικού ελέγχου των ελεγμένων κτιρίων, ώστε να υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν τυχόν ελλιπείς έλεγχοι.ΔΕΝ εξασφαλίζεται ούτε στο ελάχιστο η διαφάνεια της διαδικασίας ελέγχου, αντίθετα ανοίγει διάπλατα την πόρτα στο αλισβερίσι μεταξύ ελεγχόμενου και ελεγκτή.Ας μας το πούνε ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ θέλουμε να αλλάξουμε, γουστάρουμε διαπλοκή και την κυκλοφορία μαύρου χρήματος, τον χρηματισμό ελεγκτών, Νόμους που κάποιοι μπορούν να τους παραβαίνουν ατιμώρητα, βάση άλλων «Νόμων», ή «Υπουργικών Αποφάσεων».