Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «nikos»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
nikos
Πως να βελτιωθεί κυρίες και κύριοι υπέυθυνοι, η δημόσια υπηρεσία και ο δημόσιος υπάληλος? Όταν προσλαμβάνονται υπάληλοι με…ανορθόδοξο τρόπο? Συγκεκριμένα. Πιστέυω ότι το προσωπικό που εισέρχεται στο δημόσιο με τον παραπάνω τρόπο είναι δύσκολο να είναι καλός στη δουλειά του.Σας ενδιαφέρει η δικιά μου περίπτωση? Εχω αξιολογηθεί απο το ΑΣΕΠ και είμαι διοριστέος απο το 2010 σε προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Εχει παγώσει ο διορισμός μου απο τοτε. Το σύνταγμα της Ελλάδας αναφέρει ότι θα έπρεπε να είχα προσληφθεί μέσα σε τέσσερις μήνες!Εν τω μεταξύ έχου γίνει χιλιάδες προσλήψεις απο το παράθυρο.Σήμερα επιβαιβεώθηκε και απο την τρόικα! Σας ευχαριστώ.
 
 
nikos
Προς:12 Σεπτεμβρίου 2012, 16:36 | GEORGE Δηλαδή «Γιώργο» θες να μας πεις πως Π.Ε. μηχανικοί ορυκτών πόρων για παραδείγμα είναι καλύτεροι γνώστες του θέματος από τους Τ.Ε. Μηχανικούς Ενεργειακής Τεχνικής? Νισάφι με το κόμπλεξ του Π.Ε. … Να γίνει διαχωρισμός αλλά με βάσει την ειδικότητα και όχι με βάσει Π.Ε. ή Τ.Ε.ή να γίνει διαχωρισμός με βάσει την εμπειρία. Για παράδειγμα οι ΠΜ, ΑΜ, ΑΤΜ, Δομικών Έργων Τ.Ε. να πάρουν την μικρότερη άδεια για θέρμανση και κλιματισμό και πετά από παρέλευση κάποιου ορισμένου χρόνου να την αναβαθμίσουν. Αντίστοιχα με τις ειδικότητες Η/Μ (Π.Ε. και Τ.Ε.) όσον αφορά το κέλυφος… Δηλαδή να υπάρχει διαχωρισμός σύμφωνα με τις γνώσεις του καθενός…
 
 
nikos
ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ Α’ ΚΑΙ Β’ ΤΑΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ Τ.Ε. Ή Π.Ε. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο Π.Ε. ΧΗΜΙΚΟΣ, ΜΕΛΛΕΙΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ.Ε. ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Α’ ΤΑΞΗΣ ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Β’ ΤΑΞΗΣ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Τ.Ε. Ή Π.Ε.
 
 
nikos
εργάστηκα στο εξωτερικό σε διεθνή οργανισμό με συμβόλαιο εξωτερικού συνεργάτη, πραγματοποίησα μελέτες/έρευνες οι οποίες έχουν δημοσιευτεί, ο αριθμός του συμβολαίου μου και της ταυτότητας μου ως συνεργάτης έχουν υποβληθεί στην υπηρεσία, υπήρξα επίσης ασκούμενος με αριθμό συμβολαίου, με συμβόλαιο, με βεβαιώσεις συνεργασίας από τους επιβλέπων….παρ΄όλα αυτά δεν τα αναγνωρίζουν ως προϋπηρεσία διότι δεν έχω καταθέσει ασφάλεια/ ασφάλεια ΙΚΑ… Στις διατάξεις πρόσληψις αναγνωριζόταν ως εμπειρία η πραγματοποίηση μελετών και η εργασία σε διεθνή οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης και της άσκησης. Σύμφωνα με τις διατάξεις της προκήρυξης αρκούσε η Βεβαίωση από Διεθνή οργανισμό και μια Δήλωση του νόμου 105 (για διεθνή οργανισμό δεν χρειάζονται επικυρώσεις απασχόλησης από τις πρεσβείες των χωρών που απασχολήθηκες αλλά στην περίπτωση μου τις ζήτησαν)για να αποδεικνύεται η εμπειρία αλλά αυτή την εμπειρία δεν μου την αναγνώρισαν ως προϋπηρεσία (?)…μετά από δύο μήνες έγιναν οι κρίσεις προϊσταμένων….τώρα επανέρχονται…περιμένουμε και αποσπάσεις και εγκυμονούσες φιλικές προς υπουργούς, γ.γ. ……
 
 
nikos
Στο άρθρο 8 στο σημείο – Μετα τη λήξη του ανώτατου χρονικού ορίου αναρρωτικής άδειας,- θα πρέπει να προστεθεί -ή και κατά την διάρκεια της αναρρωτικής άδειας- η υπηρεσία ή ο υπάλληλος με αιτησή του…………………………………………………………………………..