Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Κωνσταντίνος»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Κωνσταντίνος
Καλό είναι να συμπεριληφθούν και τα στρατοδικεία.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
Κωνσταντίνος
Όσον αναφορά το άρθρο 11 πιστεύω ότι το ίδρυμα παιδικής μέριμνας στην Ρόδο πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητο. Οι ανάγκες του κάθε ιδρύματος διαφέρουν πάρα πολύ. Αλλά πράγματα εξυπηρετεί το ένα και άλλα το άλλο.Και δεν μιλώ διοικητικά αλλά πρακτικά.Και τα δύο πράττουν λειτούργημα για τον τόπο.Θεωρώ όμως πως θα ήταν μέγα σφάλμα της πολιτείας να προβεί στην συνένωση τους.
 
 
Κωνσταντίνος
Η αξιολόγηση πρέπει να γίνει με κάθε τρόπο, αποφεύγοντας τη γνώμη των Προϊσταμενών Τμημάτων, Δ/νσεων, Γενικών Δ/νσεων μήλων είναι δεδομένες και μάλιστα το μοναδικό ρουσφέτι που έχει απομε ινει στους πολιτικούς είναι μια τοποθέτηση σε «καλή» υπηρεσία, μια τοποθέτηση σε θέση ευθύνης, όπως π.χ. Δ/ντης.ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΟΥ ΥΠΑΛΛΗΏΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!Η αξιολογηση πρπει να γινει απο εξωτερικους αξιολογητες και φυσικα πρεπει να ληφθουν υποψη ολα τα προσοντα, οπως προ¨υπηρεσια στον ιδιωτικό τομέα, πτυχία και μεταπτυχιακά και τέλος ο τρόπος εισαγωγής στο δημόσιο. Άλλο να σε έβαλες ένας πολιτκός σε ένα βράδι και άλλο να έχεις πληρώσει φροντηστήρια και να προσπαθείς μήνες και χρόνια για να προσληφθείς σε μαι δουλειά. Δείτε πως δουλεύουν οι μεγάλες εταιρείες. Πως γίνονται οι προσλήψεις; Με μέσω χωρίς να ανταποκρίνονται οι υπάλληλοι στις ανάγκες τις εταιρείας που πρόκειται να δουλέψουν; Δεν διαγωνίζονται για να καταλάβουν μια θέση εργασίας; Δεν πρέπει να κριθούν το ίδιο αυτοί που κόπιασαν για να μπουν με αυτούς μπου μπήκαν απο το παράθυρο!!!Σε κάθε περίπτωση όμως κανείς δεν πρέπει να απολυθεί και φυσικά αυτό που φοβόμαστε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι η προσχηματική αξιολόγηση, η οποία θα οδηγήσει και στην απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων, πολύ περισσότερων απο αυτούς που ζητάει η τρόικα!
 
 
Κωνσταντίνος
Ο Μέγας Κωνσταντίνος πρίν 17 αιώνες καθιέρωσε την αργία της Κυριακής. Εμείς ερχόμαστε σήμερα να καταργήσουμε ένα κοινωνικό αγαθό στο βωμό τουκέρδους. Τελικά πρέπει να διαλέξουμε να γυρίσουμε πίσω 17 αιώνες ή να αναναιώσουμε τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Βεβαίως και προτιμούμε να αναναιώσουμε τον σύγχρονο τρόπο ζωής μας, αναζητώντας με τον ελεύθερο χρόνο που μας δίνει η αργία της Κυριακής τις προσωπικές και υπαρξιακές μας ανησυχίες.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
Κωνσταντίνος
Δεν είναι σωστό να υπάρχουν κι άλλες εργάσιμες Κυριακές.