Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «Ιωάννα»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
Ιωάννα
Όσοι ελεγκτικοί μηχανισμοί και εάν δημιουργηθούν απο την υπάρχουσα ύλη θα επιδεινώσουν την κατάσταση μας .Αυτο που θα πρέπει αρχικά να φροντίσουμε νομίζω ότι θα πρέπει να ειναι το σύστημα της Ελληνικής Δικαιοσύνης .Στην χώρα αυτή υπαρχουν χιλιάδες εκατ. Νόμοι που όμως δεν εφαρμόζονται ποτέ! Και εάν παρελπιδα καποιος εφαρμοστεί αποφέρει διαφορετικές συνέπειες για κάθε κατηγορία Πολίτη .Ναι καλα διαβάσατε : Κατηγορία Πολίτη !!!!
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
Ιωάννα
Ειναι προφανής ο τρόπος που θα πρέπει να λειτουργήσει το σύστημα προκειμένου να εξιοικονομήσει χρήματα στο συγκεκριμένο θέμα της καταβολής ενοικίων όπως επίσης προφανής ειναι ο λόγος που τιποτα από τα …προφανή δεν πραγματοποιούνται !Δυο ολόκληρα χρόνια συζητάμε , διαφωνούμε , συμφωνούμε …και το αποτέλεσμα :Να κόψουμε ακόμη μια φορά αυτά που πλεοναζουν δηλαδή τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων Πολιτών!Θερμά συγχαρητήρια για τον ορθολογιστικό τροπο σκέψης και τους αποτελεσματικούς χειρισμούς των Πολιτικών Αρχών αυτής της Χώρας !Εύγε! Υ.γ. Θερμη παράκληση κατάργηστε και αυτόν τον χώρο αφού σίγουρα δαπανώντας κάποια χρήματα για την συντήρηση του . Εξάλλου ειναι ολοφάνερα περιττός αφού κανένα ρόλο στις εξελίξεις δεν παίζουν οι απόψεις των πολιτών …
 
 
Ιωάννα
Η Κυριακή είναι Ημέρα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, του Σωτήρα του Κόσμου,είναι αφιερωμένη σε Εκείνον, στον Πανάγιο Πατέρα μας και το ΄Αγιο Πνεύμα. Είμαστε Βαπτισμένοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και η Ελλάδα, η Πατρίδα μας είναι Ορθόδοξη. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν οι έλληνες να εργάζονται και να μην είναι στις εκκλησιές μας να λειτουργούνται?΄Οχι στην εργασία της Κυριακής. Ο θυσαυρός της ζωής μας, δεν είναι ο χρυσός, αλλά ο ΧΡΙΣΤΟΣ. 6 ημέρες είναι αρκετές. Ούτε εργασίες υπάρχουν, ούτε και χρήματα για αμοιβή. Ας μην παραμυθιαζόμαστε.΄Ολα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και ο νοών νοείτω.
 
 
Ιωάννα
«Τα Κέντρα Αίματος (Κ.Α.) είναι υπηρεσίες αιμοδοσίας που ορίζονται με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από εισήγηση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.)». Στην παραπάνω φράση θα πρέπει να προστεθεί εκτός από την εισήγηση του Ε.ΚΕ.Α και: «μετά από εισήγηση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) και των επιστημονικών οργάνων (Εθνική Επιτροπή Αιμοδοσίας)