Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΛΙΔΗΣ»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΛΙΔΗΣ
Απλά εφαρμόστε την ΔημοκρατίαΗ βουλή Νομοθετείη κυβέρνηση εφαρμόζει τους νόμους.Όταν ένα υπουργείο (μέλος της κυβέρνησης) θέλει να ψηφίσει νόμο για να κάνει μια δουλειά, κάτι δεν λειτουργεί σωστά.Ο εσωτερικός έλεγχος της κυβέρνησης είναι ζήτημα κανονισμού λειτουργίας και όχι νόμου.Θεσμικά θα πρέπει να δώσετε το δικαίωμα ελέγχου στην αντιπολίτευση, αν πράγματι θέλετε να κάνετε έλεγχο, διαφορετικά απλά ψάχνετε μια ωραία δικαιολογία για να δημιουργήσετε νέες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο.Η εκάστοτε αντιπολίτευση μπορεί να οργανωθεί (ανέξοδα για το κράτος) και να εκτελεί ελέγχους, όπου νομίζει ότι γίνεται σπατάλη. Όμορφα και απλά.Περιστολή δαπανών και σωστός έλεγχος γίνεταιόταν ο ελεγχόμενος είναι διαφορετικός από τον ελεγκτή.Δεν υπάρχει περίπτωση μεκροπρόθεσμα ο ελεκτής να ελέγχει κάποιον σωστά και διεξοδικά, όταν γνωρίζει ότι εν δυνάμει αύριο αυτός θα είναι ελεγχόμενος από αυτόν που ελέγχει. Θα γίνει πάλι Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει. Το βαρεθήκαμε αυτό το έργο.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΛΙΔΗΣ
ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑΑν είανι να βγάλεται νόμο για μισθώματα, αυτός πρέπει να αναφέρεται σε όλη την επικράτεια, δημόσιου και Ιδιωτικού κτιρίου.Συνδέστε το μίσθωμα με την αξία του ακινήτου, σε συνάρτηση της ενεργειακής του κλάσης (ΚΕΝΑΚ).Η αξία του ακινήτου δηλώνεται από τον ιδιοκτήτη, οπότε αυτός καθορίζει και την αξία βάση της οποίας φορολογείται, όπως επίσης και το ύψος του μισθώματος. Κρατικός παρεμβατισμός για να βρίσκεται η αξία που δηλώνεται κοντά στον μέσο όρο της περιοχής του ακινήτου.Δημόσια κτίρια ενοικιαζόμενα, ΔΕΝ χρειάζονται καθώς ήρθε ο καιρός να μπείτε στην Ηλεκτρονική εποχή.Τα υπάρχοντα κτίρια υπερ αρκούν για την Ηλεκτρονική λειτουργία, και την εξυπηρέτηση των πολιτών, εκτός αν επιθυμείτε να δικαιολογήσετε νέες Θέσεις στο Δημόσιο για να βολέψεται τους ψηφοφόρους σας.
 
 
ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΛΙΔΗΣ
όταν ο πληθυσμός οδηγούσε PORSE και MERSEDES δικαιολογούσαμε και οι Βουλευτές να έχουν αυτοκίνητο από το Δημόσιο κορβανά.Τώρα που σταματήσαμε να οδηγούμε γιατί δεν έχουμε ούτε για βενζίνη (πόσο μάλλον για επισκευές και συντήρηση) οι βουλευτές να πηγαίνουν με το Λεωφορείο, ή με τα πόδια. έτσι δίνεις το παράδειγμα και κουράγιο στον λαό να συνεχίσει τον αγώνα επιβίωσης. Αλλιώς είναι να μαζευτούμε να πολεμήσετε.Σταματήστε να βγάζετε Νόμους, κάντε έργα.Μην ζητάτε συγχωροχάρτι με την ψήφιση Νόμων.