Βλέπετε τα σχόλια του χρήστη «ΜΑΡΙΑ»
 
some_text
some_text
some_text
some_text
ΜΑΡΙΑ
Επιτέλους διαχωρίστε τις αυτοτελείς λειτουργικα ιδιοκτησίες. Το «κτίριο νόμιμο» χωρίς την παραπάνω διακριση ευνοει εκβιασμους ,εταξυ συνιδιοκτητων, περιοριζει ιδιαιτερα το δικαιωμα ιδιοκτησιας και προκαλει συμφορηση στα διοικητικα δικαστηρια τα οποια εχουν ηδη κρινει αυτες τις περιπτωσεις και ρητα εχουν κρινει οτι πρεπει να διαχωριζεται καθε αυτοτελής ιδιοκτησια και να μην εξαρταται κάποιος συνιδιοκτητης από τις αυθαιρεσιες του αλλου η την αρνηση του να τις νομιμοποιησει.
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
ΜΑΡΙΑ
Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο δημόσιο τομέα και στην παροχή υπηρεσιών. Παρ΄ότι η χώρα διαθέτει τεράστιο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων αναλογικά με τον πληθυσμό της και σε σχέση με άλλες ευρωπαικές χώρες όπου υπάρχει μηχανογράφηση , η ποιότητα παροχής υπηρεσιών στη χώρα είναι επονείδιστη! Προτείνω την ύπαρξη επιτροπών αξιολόγησης ανά τομέα δημοσίων υπαλλήλων , στην οποία επιτροπή θα έχουν γνωμοδοτική εξουσία και ιδιώτες το επάγγελμα των οποίων συσχετίζεται με τον κάθε τομέα : π.χ. ιδιώτες μηχανικοί στην Πολεοδομία, λογιστές και συμβολαιογράφοι στην Έφορία και έτσι ο κάθε υπάλληλος θα έχει το αίσθημα ελέγχου και ευθύνης διότι αυτό είναι που απουσιάζει από την πλειονότητα των δ.υ. Φερειπείν δεν θα τολμούσαν να απαιτήσουν να μην πηγαίνουμε δηλώσεις φόρου μεταβίβασης (εκ των οποίων το κράτος εισπράττει άμεσα έσοδα) διότι ο ένας και μοναδικός αρμόδιος υπάλληλος έχει πολυήμερη άδεια και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί το κοινό . Αυτά τα βιώνουμε οι επαγγελματίες σε καθημερινή βάση στις εργασίες μας και αγανακτούμε . Επίσης είναι απαραίτητη η μηχανοργάνωση των υπηρεσιών ώστε να μην έρχεται σε επαφή ο πολίτης άμεσα με τον υπάλληλο και έτσι να υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς : η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φόρου μεταβίβασης και η καταβολή του φόρου μέσω e banking από το συμβολαιογράφο. Επιπλέον , έλεος με τα συνεχή νομοθετήματα των υπουργείων , αυτός ο ορυμαγδός ακατανόητων, δυσλειτουργικών και …. ανεφάρμοστων διατάξεων νόμου πρέπει να σταματήσει . Πλαφόν στις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές εκάστου υπουργείου : μέχρι …. (τόσα) νομοσχέδια κάθε έτος προκειμένου να είναι πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι οι ενασχολούμενοι σε κάθε υπουργείο ! Αυτό το φαινόμενο πρώτα ένας κουτσός νόμος και πίσω 10-12 εγκύκλιοι που τον τροποποιούν, τον διορθώνουν και εν κατακλείδι τον καταργούν κιόλας μερικές φορές πρέπει να τελειώσει γιατί συνεπάγεται τεράστια ανασφάλεια για τον επενδυτή και για τον πολίτη ….
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων:
 
ΜΑΡΙΑ
Η Κυριακη ειναι ημερα αφιερωμενη στον Κυριο.Η Ελλαδα ειναι ενα βαθια ορθοδοξο κρατος το οποιο πληττεται οικονομικα απο αυτους που πληττονταν παντα,τους δηθεν αρωγους της.Η ελληνικη κυβερνηση τι προσπαθει να κανει καταργωντας την αργια της Κυριακης; Να ενισχυσει τον μικρομεσαιο επαγγελματια;Αλλους τροπους δεν μπορει να βρει;Ή προσπαθει να επαληθευσει τον Κισινγκερ;Αν μας γυρισει την πλατη ο Θεος χαθηκαμε…
 
 
ΜΑΡΙΑ
Δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να λειτουργούν τα μαγαζιά της Κυριακές.! Το ωράριο των κατάστημάτων ως έχει μέχρι τώρα είναι μια χαρά. Το πρόβλημα δεν είναι οι περισσότερες ώρες και μέρες αλλά ότι ο καταναλωτής δεν έχει χρήματα.!Το μόνο που θα καταφέρεται στην περίπτωση που λειτουργήσουν τα μαγαζιά είναι να ωφεληθούν οι πολυεθνικές επιχειρήσεις και να κλείσουν μια και καλή οι μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις.Θα έπρεπε να εστιάσετε σε άλλου είδους λύσεις αν σας ενδιέφερε ο επαγγελματίας έλληνας.Δυστυχώς οι αποφάσεις σας μέχρι τώρα δεν ωφέλησαν κανένα απλό Έλληνα πολίτη αυτής της χώρας…. να είσαστε έτοιμοι λοιπόν να υποστείτε τις πολιτικές συνέπειες τις πρακτικής σας.
 
 
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΜΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ; ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ Ή ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΘΕΣΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ;
 

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ομάδες λέξεων: